Alakor Tészta

A helyi termelőket bemutató sorozatunk újabb epizódjában ezúttal egy nagyon kedves Heves megyei partnerünket és különleges elkészítésű, íz- és formavilágú tésztáit mutatjuk be, melyet a maguk által termesztett növényekből gyártanak és melyet mi magunk is nagyon szívesen fogyasztunk, mert annyira jó!

Az alábbiakban az időközben többszörösen díjnyertes alakor-projekt kifundálója és életre hívója, Balázs Nóra vezérigazgató asszony mesél a tésztákról, aki – büszkén mondhatjuk, hogy – nem pusztán ügyfelünk évek óta, de a barátunk is!

„A Pély-Tiszatáj Zrt. Heves megye déli részén Hevestől 10 km-re helyezkedik el. Fő tevékenységi köre szarvasmarhatenyésztés. A konvencionális növénytermesztés mellett évek óta foglalkozunk bio növénytermesztéssel /bio tönköly, bio napraforgó, bio alakor/. Az alakor ősbúza jó éllettani tulajdonságait megismerve úgy döntöttünk, hogy a megtermelt gabonából végterméket készítünk. A különleges ízvilágú tésztáink fürj tojásos, teljeskiőrlésű, tojásnélküli változatban kaphatóak.

  • 2019 szeptemberében az OMÉK-on a teljes vertikumra kiterjedő innovációs tevékenységért kapott elismerést a 21 fürjtojásos lebbencs tésztánk.
  • 2019 novemberében mind a 17 féle tésztánk megkapta a Bükki Nemzeti Park védjegyét, ami garancia a fogyasztó számára!

Tésztáink

  • GMO mentesek,
  • hagyományos technológia felhasználásával készülnek,
  • hormonmentesek,
  • mesterséges adalékanyag-mentesek,
  • mesterséges ízfokozó-mentesek,
  • műtárgyázás nélkül termelt növényekből készültek,
  • csomagolása nem szennyezi a környezetet,
  • és 100%-ban természetesek!”

A fentiekről többet tudhattok meg a www.alakorteszta.hu oldalon!

Kérje INGYENES ajánlatunkat!
Adja meg elérhetőséget és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a részletesen is tájékoztassuk a lehetőségeiről, és a támogatás igénylésének módjáról.
Kérem az ingyenes ajánlatot
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, már csak május végéig köthet növénybiztosítást!
close-link