RÓLUNK

Egyéni ügyfélkezelés és innováció

Munkánk során gyakorta találkozunk drága és nem kellő körültekintéssel kidolgozott szerződésekkel, melyek csak látszatmegoldásokat tartalmaznak – és hiányosságaikra csak károk esetén derül fény.

Nem fogadjuk el, hogy a biztosításnak a szükséges rossznak kell lennie egy cég működése, gazdálkodása során! Hisszük, hogy megoldásaink olyan fejlett eszközök lehetnek, melyek a partnereink tevékenysége kapcsán felmért és felmerülő tényleges veszélyek lehető legnagyobb részét képesek kezelni, hogy ügyfeleink működését, annak gördülékenységét és folyamatosságát garantálni tudjuk egy előre nem látott kár bekövetkezése esetén is.

Utunk, célunk

Célunk strukturált, komplex biztosítási rendszer felépítése, melynek konstruktőrei elsősorban partnereink, hiszen bevonásuk nélkül nem alkotható valóban szükségleteik szerinti tartalmú szerződés.

Sikerünk titka, hogy folyamatos konzultációk keretében, megbízóink segítségével alakítjuk ki a számukra legmegfelelőbb konstrukciókat.

Megismerkedésünk alkalmával megvizsgáljuk partnereink működését, feltérképezzük, hogy iparági tapasztalataink szerint és az egyeztetéseink alapján milyen releváns kockázatokat azonosíthatunk és ezek milyen biztosítási megoldásokat igényelnek.

Ezt követően minden számításba vehető biztosítótársasággal (indokolt esetben nem szorítkozva pusztán a magyar biztosítási piac résztvevőire) felvesszük a kapcsolatot, visszajelzéseik alapján pedig elemzésünkben mutatjuk be javaslatainkat.

Mindez kettős célt szolgál: egyfelől az elérhető legjelentősebb mértékű díjcsökkenés kivívása, másfelől a fedezeti tartalom, a szerződések “tudásának” kiszélesítése, elvárásokhoz igazítása.

Természetesen együttműködésünk megkezdését követően feladatunknak tekintjük a szerződések kezelése mellett azok frissen tartását, folyamatos versenyeztetését, valamint az újonnan felmerülő igények kielégítését is, hiszen e teljességben látjuk a hosszútávú közös munka kulcsát.

Sőt, hogy minél szélesebb legyen a mezsgye, melyen támogatni tudjuk partnereink eredményes működését, bővülését, társaságunk pályazírásokkal kapcsolatban is szakmai segítséget vállal, ami a pályázati lehetőségek figyelemmel kísérésétől a sikeres pályázati dokumentumok kidolgozásán és a pályázati ügyintézésen át felölel minden lépést a folyósításig!

“Aktív kapcsolat, fiatalos lendület és mély szaktudás – együttműködési alapértékeink”

Sütő Dénes & Szabó Gyula Márton

Tulajdonosok

Támogatás

Hogyan segíthetünk?

  Telefonszámunk

  +36 70 945 1488

  Levelezési címünk

  Vendel u. 11.
  Budapest, 1096

  Kapcsolat

  Kérje INGYENES ajánlatunkat!
  Adja meg elérhetőséget és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a részletesen is tájékoztassuk a lehetőségeiről, és a támogatás igénylésének módjáról.
  Kérem az ingyenes ajánlatot
  Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, már csak május végéig köthet növénybiztosítást!
  close-link