Helyi vállalkozások, termelők támogatása

Helyi vállalkozások, termelők bemutatása

A koronavírus okozta gazdasági válság előre nagyon nehezen megbecsülhető hatásainak köszönhetően a kisebb, kevésbé tőkeerős vállalkozások komoly működési nehézségekkel szembesültek. A legtöbb esetben a csak csekély tartalékkal rendelkező társaságok, termelők a fogyasztóik nagy részét hirtelen elveszítették és az így kieső bevételeket valamilyen módon pótolniuk kellett a felszínen maradás érdekében.

Az SS Smart InsurTech Innovation ebben az ismeretlen szituációban olyan eszközökkel sietett partnerei rendelkezésére, melyek a leggyorsabb eredménnyel kecsegtettek, vagyis a honlapunk és a közösségi médiafelületeink olvasóközönsége előtt kínáltunk bemutatkozási lehetőséget, hogy az általuk kínált terméket vagy szolgáltatást megismerve új fogyasztókhoz eljutva tudjanak olyan bevételekhez jutni, melyek lélegzethez juttatják őket.

Partnereink hálás visszajelzései alapján úgy ítéljük meg, hogy hozzá tudtunk járulni talpon maradásukhoz, így az akciót addig folytatjuk, amíg van olyan ügyfelünk, akinek ily módon támogatást tudunk biztosítani!

Támogatás

Hogyan segíthetünk?

  Telefonszámunk

  +36 70 945 1488

  Levelezési címünk

  Vendel u. 11.
  Budapest, 1096

  Kapcsolat

  Kérje INGYENES ajánlatunkat!
  Adja meg elérhetőséget és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a részletesen is tájékoztassuk a lehetőségeiről, és a támogatás igénylésének módjáról.
  Kérem az ingyenes ajánlatot
  Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, már csak május végéig köthet növénybiztosítást!
  close-link