Gépjármű szervízek biztosítása

Gépjármű szervízek biztosítása

Tapasztalataink szerint a gépjárműjavító vállalkozások vagyonbiztosítási kérdései nem sokban mutatnak eltérést az általános ipari vagyonbiztosításoktól. Ahogy azt benyomásaink egyre erőteljesebben támasztják alá, ehelyütt a legjelentősebb probléma az alulbiztosítottság kérdése, sok olyan már meglévő, korábban kialakított megállapodással fordulnak hozzánk, amelyben a biztosítási összegek egy korábbi állapotot tükröznek, nem követve a cég fejlődését, így jelentős gondot okozhatnak egy esetleg bekövetkező káresemény rendezésekor.

Társasházak biztosítása

Társasházak biztosítása

A társasházak biztosítása általában a lakóközösség döntése alapján születik és a társasház költségvetésének részeként, vagy az albetétek arányában kerül kiegyenlítésre. Általában az alábbi kockázatokat tartalmazza a szerződés a választható kiegészítések nélkül:

Gépjárműbiztosítások

Gépjárműbiztosítások

Társaságunk partnerhálózatán keresztül olyan egyedi megállapodásokkal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a piaci ártól eltérő, kedvezőbb díjazású és szélesebb fedezeti tartalmú szerződéseket alakítson ki partnerei számára (természetesen mindez csak a casco biztosítások esetében érvényes, a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások tekintetében a hatályos törvények megszabta keretek okán mi sem tudunk eltérni a meghirdetett díjaktól, igaz, arra van lehetőségünk, hogy előre kért flottadíjazással lássunk el állományokat biztosítói befogadás esetén meghatározott számú ügyfelünk részére).

Felelősségi kérdések biztosíthatósága

Felelősségi kérdések biztosíthatósága

Partnereink tevékenysége nagyon színes spektrumon határozható meg, minden egyes tevékenység eltérő működési folyamatokkal és felelősségi kockázatokkal jár, így a társaságonként megfelelő módozatok meghatározása igen nagy figyelmet igénylő munka.  Az alábbiakban a főbb felelősségbiztosítási válfajokat írjuk le nagyon röviden, azokról pontos információkkal elemző anyagainkban szolgálunk.

Cége vagyonának és működésének védelme

Cége vagyonának és működésének védelme

Partnereink működési környezetének, értékteremtésük helyszínének védelme kiemelt jelentőségű, ám igen sokrétű feladat. Ennek ellátására jó keretet nyújtanak a biztosítók feltételei, melyek tovább szélesíthetők egyedi, eseti megállapodásokkal vagy bővítve a biztosítási események körét, vagy egyértelműbbé téve a feltételek szövegezését. Természetesen valóban személyre (illetve ez esetben cégre) szabott megoldások kialakítására csak a biztosítandó telephely pontos megismerését, bejárását követően nyílik lehetőség, így ez a bejárás a legtöbb esetben képes sokkal eredményesebbé tenni munkánkat.

Kérje INGYENES ajánlatunkat!
Adja meg elérhetőséget és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a részletesen is tájékoztassuk a lehetőségeiről, és a támogatás igénylésének módjáról.
Kérem az ingyenes ajánlatot
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, már csak május végéig köthet növénybiztosítást!
close-link