Utazások biztosítása

Utazások biztosítása

Az üzleti utazások biztosításának, az ehhez kapcsolódó utasbiztosításoknak több lehetősége is van.

Egyfelől az eseti jelleggel kötött szerződések, melyek egyedül abban az esetben javasoltak, ha társaságunk tagjai nem gyakran és nem sok időt töltenek külföldön (utasbiztosítás csak külföldi utazás alkalmával köthető, belföldire nem).

IT védelem

IT védelem

Az informatika napjainkban tapasztalható ütemű fejlődése és a társaságok emiatt növekvő informatikai kitettsége nagyon széleskörű, részletes biztosítási megoldásokat hívott életre.

Beruházások, fejlesztések biztosítása

Beruházások, fejlesztések biztosítása

A vállalkozások fejlődésének, növekedésének természetes velejárója működési környezetük és eszközparkjuk bővítése, fejlesztése, modernizációja. Mint sok minden másnak, ennek is sok esetben vonzata a kockázatok körültekintő kezelése, a megfelelő biztosítási konstrukciók kialakítása annak érdekében, hogy a fejlődés egy nemvárt (és még kevésbé kívánt) esemény következtében nehogy megtorpanássá váljon.

Csoportos balesetbiztosítás

Csoportos balesetbiztosítás

A munkavállalók védelme – különösen munkabaleseteknek kitett munkakörök esetén – minden szervezet számára elsődleges kérdés. Ebben hathatós segítséget jelent a csoportos balesetbiztosítás, mely a munkáltatói felelősségbiztosítással szemben nem követeli meg, hogy egy munkabalesetet követően „peresedjen” az ügy, a kár biztosítási rendezéséhez pusztán az orvosi dokumentációra van szükség.

Egészségbiztosítás

Egészségbiztosítás

Az egészségbiztosítások rendszerének létjogosultságát az adja, hogy segítségükkel az azt igénybe vevőknek módjuk nyílik elkerülni a „hagyományos” egészségügyi ellátásban helyenként tapasztalható anomáliákat, úgy, mint a hosszú várólisták, vagy az ellátási környezet kapcsán tapasztalható kellemetlenségek. Ezek nemcsak a komfortérzetét javíthatják az embernek, de a gyorsabb diagnosztikai lehetőség okán, valamint a folyamatos ellenőrzési lehetőségek miatt a betegségek már korai stádiumban felismerhetők, így azok kezelése, gyógyítása lényegesen hatékonyabb, eredményesebb lehet.

Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása

Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása

Partnereink a velük folytatott egyeztetések alkalmával számtalanszor jelzik, hogy a cégvezetés, a vállalatvezetői szerep mára jelentősen átalakult, nem pusztán szakmai ismereteket és alapos szakági tudást kíván meg, sőt, inkább a cég működtetésével kapcsolatos menedzsment problémák megoldására, jogi és jogszabályi megfelelési kérdések teljesítésére, a cég fejlesztése kapcsán pedig pénzügyi, közgazdasági, közbeszerzési, valamint adózási ismeretekre van szükség. A felsorolás könnyűszerrel tovább bővíthető lenne, de célunk pusztán annyi, hogy árnyaljuk a cégvezetők vállán nyugvó nyomást, sokrétű elvárást, szinte polihisztori igényeket.

Kérje INGYENES ajánlatunkat!
Adja meg elérhetőséget és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a részletesen is tájékoztassuk a lehetőségeiről, és a támogatás igénylésének módjáról.
Kérem az ingyenes ajánlatot
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, már csak május végéig köthet növénybiztosítást!
close-link