lux-irt

A helyi vállalkozásokat bemutató sorozatunk következő állomásaként régi barátaink munkáját szeretnénk olvasóink elé tárni. A kispesti családi vállalkozás sokak életét könnyítette már meg, hogy milyen módon és eszközökkel, arról beszéljenek helyettünk inkább a srácok:

“Cégünk 1992-ben jogutódként alakult át szövetkezetből kft-vé, melynek fő tevékenységi köre rovar és rágcsálóírtás, ugyanakkor vegyszeres gyomirtást is hatékonyan végzünk. Dolgozóink egészségügyi gázmesterek és egészségügyi kártevőirtók, ami a precíz és eredményes munkavégzéshez alapvető feltétel. Ugyanis a nem megfelelő, vagy szakszerűtlen munka elvégzése után a megrendelő igen kellemetlen élményekkel gazdagodhat. Bízunk benne, hogy e tevékenység területén ez idő alatt megszerzett, folyamatosan továbbfejlesztett szakmai tapasztalatunkkal, képzett és igényes szakembereinkkel, az Európai Uniónak megfelelő korszerű, hatékony technológiák és hatóanyagok alkalmazásával, az Ön számára is tökéletes eredményt biztosító megoldást tudunk kínálni. Ügyfeleinknek a lehető legrövidebb idő alatt, akár 24 órán belül rendelkezésére állunk. Fenti szolgáltatásainkat megrendelésre Budapesten, illetve Magyarországon, vagy akár az EU területén belül is végezzük. Munkáinkhoz a “Johan Béla” Országos Epidemiológiai Intézet Dezinszekciós és Deratizációs Osztálya által ellenőrzött és engedélyezett vegyszereket használunk. Amennyiben a terület HACCP rendszert igényel, az EU szabványnak megfelelő eszközökkel és vegyszerekkel végezzük a kártevőirtást. Az irtási munkálatokat az OEK és a HACCP előírásainak megfelelően, az OTH biztonságtechnikai adatlappal ellátott nyugati importból származó, környezetbarát anyagokkal végezzük, I. osztályú minőségben! Cégünk természetesen garanciát vállal az elvégzett munkákra”

Weboldal: https://lux-irt.hu/

Kérje INGYENES ajánlatunkat!
Adja meg elérhetőséget és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a részletesen is tájékoztassuk a lehetőségeiről, és a támogatás igénylésének módjáról.
Kérem az ingyenes ajánlatot
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, már csak május végéig köthet növénybiztosítást!
close-link