Little Italy Budapest
Little Italy Budapest

Ahogy a neve is mutatja, “egy kis Olaszország” Budapesten. Olasz bar-pizzeria Budapest belvárosában a Lövölde térnél, a város közepén, de mégis kb. 5 -10 perc sétára a Király utcai “buli turisták” által látogatott résztől.

Magyarországon elsőként alkalmaztuk az “üzletpolitikát”, ami Olaszországban megszokott és bevált, vagyis pár perc sétára a frekventált turistaközponttól a helyi vendégeket célozzuk meg! A törzsközönség gerincét az itt élő olaszok és az olasz életérzést kedvelők (főleg kispestiek J )alkotják. A fő fogás mindig a pizza (kizárólag olasz alapanyagokból készült, kemencében ropogósra sült, vékony tésztájú) de a menüben találhatóak más olasz, főként előételek is, mint például a Burrata fresca vagy a Mozzarella di Bufala focaccián tálalva …és persze nem hiányozhatnak az eredeti hamisítatlan olasz desszertek és egy igazi Kimbo espresso a pizzák után!

 

Little Italy Pizzéria és Pub
Little Italy Pizzéria és Pub

A pizzéria már 5 éve működik és ez idő alatt közkedveltté vált, így, ha valakinek felkeltette az érdeklődését és szeretné megismerni a helyet, szeretettel várjuk! Azonban ajánlott az érkezés előtt telefonon asztalt foglalni, hogy biztosan ne kelljen hosszan várakozni a bejutásra!

Jelenlegi nyitvatartás szerdától-vasárnapig 12-15 és 18-21 óra között (most csak elvitelre, de békeidőben mindenkit személyesen éttermünkben)!

Little Italy Budapest – Facebook oldalunk

Telefon: +361 397 7710

Cím: 1077 Budapest, Király utca 103.

Kérje INGYENES ajánlatunkat!
Adja meg elérhetőséget és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a részletesen is tájékoztassuk a lehetőségeiről, és a támogatás igénylésének módjáról.
Kérem az ingyenes ajánlatot
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, már csak május végéig köthet növénybiztosítást!
close-link