Hasmester vendéglő

Partnerünk: Hasmester vendéglő

A mai nappal új ismét megváltozik, bővül cégünk internetes megjelenési rendje. Míg kezdetben hétfőn és csütörtökön jelentkeztünk elsősorban biztosításszakmai tartalmakkal, az iskolalátogatás rendjének változása és a gyerekek otthoni tanulása okán cégünk a hétköznapokra ingyenes történelemoktató-videósorozatot indított, így a kockázatkezelési anyagaink megjelenése heti egyre mérséklődött és a hétvégére került át. Mától ez annyiban módosul, hogy minden hétvégén bemutatjuk egy olyan partnerünket, aki helyi kisvállalkozóként igyekszik a vírus-szabta keretek között is szolgáltatni és talpon maradni. Reméljük, hogy olvasóink szívesen veszik partnereink bemutatkozását, mi minden mindannyiukat jó szívvel ajánljuk!

Az első cégvezető, kinek vállalkozásával kapcsolatban az alábbiakban olvashat minden kedves látogatónk információkat, jóval előbb volt barátunk, mint partnerünk, de a Jóisten úgy hozta, hogy az üzleti életben is számíthassunk egymásra. Nem szeretnénk elvenni Ferencz Zsolti barátunk kenyerét, így a bemutatkozást is a weboldalukról (hasmester.hu) idézzük:

Éttermünket 2007‐ben nyitottuk meg egy régi sváb ház átalakításával. Ételeink kínálatát a hagyományos magyar és nemzetközi konyha legkedveltebb fogásaiból állítottuk össze, melyeket kizárólag frissen készítünk. Az idő múlásával és Vendégeink számának gyarapodásával 2013‐ban bővítettük vendéglőnket, így érte el mai arculatát. Az étteremhez tartozó hangulatos, örökzöldekkel körülvett kerthelyiségünkben tavasztól őszig várjuk kedves Vendégeinket!

Mottónk:

„Valakit vendégül látni annyit jelent,

mint felelősséget vállalni arra,

hogy mindaddig, amíg nálunk van,

gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát.”

 

Természetesen a budakalászi étterem pillanatnyilag nem tud vendégeket fogadni, azonban a házhozszállítás révén a környékbeli ínyenceknek továbbra is lehetőség van egy kis kulináris kiruccanásra, a konyhán töretlenül készülnek a megszokott színvonalú és szerfelett ínycsiklandó falatok!

 

Kérje INGYENES ajánlatunkat!
Adja meg elérhetőséget és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a részletesen is tájékoztassuk a lehetőségeiről, és a támogatás igénylésének módjáról.
Kérem az ingyenes ajánlatot
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, már csak május végéig köthet növénybiztosítást!
close-link