Bokor Méhészet
„Egy cseppnyi álom, nem arany áron” – partnerünk, a Bokor Méhészet

Ahogy azt már megszokhatták kedves olvasóink, a vasárnap társaságunknál a helyi termelők és vállalkozások támogatásának napja. Ezúttal olyan termelőt ajánlunk, kinek termékeit magunk is lelkesen és rendszeresen fogyasztjuk, aki a mi napjainkat is megédesíti kiváló mézeivel! A továbbiakban helyettünk szóljon inkább Pisti barátunk, a Bokor Méhészet vezetője!

„A Bokor Méhészet, családi vállalkozás, amely kb. 20 éve alakult meg Szászberken (Szolnoktól 20 km-re fekvő alföldi település), a Zagyva ártértől kb.500 m-re lévő telephelyen 2 méhcsaláddal. Jelenleg 200-250 db méhcsalád között mozog az állatállomány, vándor méhészkedést folytatunk ½ NB rakodó kaptárakkal, hogy minél több fajtamézet tudjunk termelni. Méhészeti termékeinket a kezdetektől kiszerelve értékesítsük, közvetlenül a fogyasztóknak.

Budapesten 3 piacon áruljuk saját termékeinket: Bosnyák téri piac, Komjádi utcai piac, Békási piac (a jelenlegi járványügyi helyzetben nem árulunk Budapesten). A közeljövőben tervezzük Budapesten a méz házhoz szállítását, megfelelő mennyiségű méz rendelése esetén.

Kínálatunkban nem csak a méz (akác, hárs, vegyes virág, erdei, selyemfű, gyümölcsvirág), hanem a virágpor, propolisz és méhpempő is megtalálható, valamint újdonságként a repce mézünket krémmézként értékesítjük, különlegességünk a termelői magyar málnaméz (amely igazi kuriózumnak számít Magyarországon).

Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, ha igazi magyar termelői mézet szeretne vásárolni, és ezzel támogatni a Bokor Méhészet fennmaradását, és fejlesztését!

Előrendelést felveszünk!”

Elérhetőségeink: www.bokormeheszet.hu

Tel: 0670/9441433

email: bokor.istvan1@gmail.com

 

 

 

Kérje INGYENES ajánlatunkat!
Adja meg elérhetőséget és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a részletesen is tájékoztassuk a lehetőségeiről, és a támogatás igénylésének módjáról.
Kérem az ingyenes ajánlatot
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, már csak május végéig köthet növénybiztosítást!
close-link