Növénybiztosítás

Amikor szakmai cikkeink sorozatának írásába fogtunk, kijelöltünk magunk számára egy előre meghatározott tematikát, tollat ragadtunk és megalkottuk az ebbe illeszkedő rövid összegzéseket és a hozzájuk tartozó képanyagot. Mindez persze csak idealizált terv volt, a gyakorlat hamar megmutatta, hogy mind megjelenéseinkre, mind oldalunk tartalmával kapcsolatban annyi visszajelzés és kérdés érkezik hozzánk, hogy a fent említett tematika átszerkesztőivé pillanatok alatt olvasóink, partnereink váltak, így mára – bár az iskolai munkarend átalakítása okán a munkanapi megjelenések a diákok számára fenntartottan készülnek, illeszkedve társaságunk ingyenes oktatássegítő programjához, de – a hétvégi megjelenéseink keretei között igyekszünk mindig olyan témát választani, melyet több megkeresés tanulsága szerint is számottevő érdeklődés övez.

Ezen a héten így esett választásunk a növénybiztosítások megkötésére, illetve ezen belül elsősorban olyan leendő partnereinkre, akik e tekintetben támogatásra szorulnak. Mind biztosítói oldalról, mind már meglévő ügyfeleink környezetéből érkeztek ugyanis olyan jelzések felénk, hogy számos vidéki, évtizedes művelési tapasztalattal rendelkező, de internetes ismereteket nélkülöző, a digitális világ útvesztőjében csak nehezen eligazodni képes termelő van, akik számára különösen a személyes találkozások korlátozásának idején komoly nehézséget jelent a szokásos biztosítási megoldások önálló kidolgozása.

Reméljük, hogy cikkünk sok olyan olvasónkhoz eljut, aki ismerősei között tud a fent leírtakhoz hasonló problémával küzdő termelőt, ez esetben ugyanis kérjük, jelezze neki(k), hogy társaságunk a kialakult helyzetre tekintettel telefonos ügyfélszolgálattal áll rendelkezésükre! E hagyományosnak tekinthető kommunikációs csatornán vállaljuk, hogy a hozzánk forduló termelők számára teljeskörű tanácsadást nyújtunk mind a díjtámogatott illetve hagyományos növénybiztosítási rendszerekkel, mind az egyes termesztett kultúrák biztosíthatóságával kapcsolatban! Az átláthatóság kedvéért négy egyszerű lépésben határoztuk meg ennek menetét az alábbiak szerint:

  1. Telefonos kapcsolatfelvétel, igényfelmérés, biztosítandó kultúrákkal kapcsolatos adategyeztetés
  2. A megkapott adatok alapján történő versenyeztetés és elemzés készítése (díj és feltételösszehasonlítás)
  3. Telefonos konzultáció a versenyeztetés eredményéről, javaslattétel, majd a megbeszélés nyomán a legmegfelelőbb ajánlat kiválasztása
  4. Biztosítási fedezet létrehozása

Bízunk abban, hogy e módszerrel képesek leszünk elérni azon termelőket, akik egyébként kiszolgáltatott helyzetükben eséllyel választanák a legkönnyebben elérhető megoldást a leginkább megfelelő helyett!

 

Kérje INGYENES ajánlatunkat!
Adja meg elérhetőséget és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a részletesen is tájékoztassuk a lehetőségeiről, és a támogatás igénylésének módjáról.
Kérem az ingyenes ajánlatot
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, már csak május végéig köthet növénybiztosítást!
close-link