karantöri

Ahogy március elején életbe léptek a koronavírus miatt bevezetett kijárási korlátozások, társaságunk megvizsgálta, hogy a személyes konzultációs lehetőségek nélkül maradó diákoknak hogyan tudna segítő kezet nyújtani ebben az eddig ismeretlen helyzetben. Arra jutottunk, hogy mivel egyik alapítónk maga is rendelkezik történész végzettséggel és oktatási tapasztalattal, közösségi oldalunkon keresztül teszünk közzé minden hétköznap egy-egy videó formájában rögzített és kidolgozott érettségi tételeket magában foglaló anyagot.

Kezdeményezésünk népszerűsége még bennünket is meglepett és bár magunk sem vagyunk átlagos figurák, olyasvalakik, akiket az ember oktatóként elsőre maga elé képzel, úgy tűnik, hogy a nem szokványos hangnem a megfelelő tartalommal fogadókészségre talált és a szülőktől és gyerekektől kapott visszajelzések alapján kialakult egy közösség, amelynek tagjai nap nap után várták az újabb órák újabb anyagait. Talán mi sem bizonyítja mindezt jobban, mint maguk a számok, melyek alapján e cikk megírásának pillanatában a videókat összesen jóval több, mint húszezren nézték meg, azonban a szám továbbra is folyamatosan bővül, sőt nézőink egy mérhető hányada a folytatást követeli! És bár a forgatásokat mi magunk is nagyon élveztük, megmaradunk eredeti üzleti profilunk végzése mellett.

Egyben ezúton szeretnénk megköszönni minden barátunknak, támogatónknak, ügyfelünknek, nézőnknek és követőnknek, hogy – akár csak egy megosztással, de – segítette kampányunkat és ezekkel sikerülhetett eljutnunk olyan felhasználókhoz, kiknek a minapi érettségijére való felkészüléshez némileg hozzá tudtunk járulni! Valamint külön köszönet illeti Dani barátunkat, aki közösségünk Kisfaludyjaként megalkotta óráink elnevezését, melyet már mi magunk is címül választottunk mai írásunkhoz!

Kérje INGYENES ajánlatunkat!
Adja meg elérhetőséget és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a részletesen is tájékoztassuk a lehetőségeiről, és a támogatás igénylésének módjáról.
Kérem az ingyenes ajánlatot
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, már csak május végéig köthet növénybiztosítást!
close-link