Ingyenes oktatás

Kedves Partnereink, Olvasóink!

Eltérve a néhány héttel ezelőtt kialakított tematikánktól, a Korona-vírus okozta veszélyhelyzetre reagálva társaságunk a mai szakmai cikkünk helyett szeretné bemutatni, hogy milyen módon igyekszünk támogatást adni a rendkívüli helyzetben!

Mivel a napokban Magyarország Kormánya arról döntött, hogy be kell zárni a hazai oktatási intézményeket, a diákok pedig távoktatási formában folytathatják tanulmányaikat, az otthon maradó tanulók felkészülése nagy fegyelmet és különleges segítséget is igényel. Ezért társaságunk március 19-től minden nap 11 órától történelem előadásokat tart Facebook felületén, amely bárki számára ingyenesen hozzáférhető és melynek keretében érettségi tételeket dolgozunk ki élőben. Mivel egyik alapítónk történész végzettséggel és évtizedes történelem-oktatási tapasztalattal rendelkezik, úgy véljük, előadásaink segítséget nyújthatnak az otthoni felkészülésben.

Kérünk tehát mindenkit, akinek ismerősei, barátai, rokonai között van olyan, aki számára fontos lehet a felkészítésben nyújtott támogatás, ossza meg cikkünket, hogy minél szélesebb körben tudjunk segíteni a gyerekeknek!

Minden további részletről cégünk közösségi felületein adunk tájékoztatást!

Mindenki számára kitartást és jó egészséget kíván az SS Smart InsurTech Innovation csapata!

Kérje INGYENES ajánlatunkat!
Adja meg elérhetőséget és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a részletesen is tájékoztassuk a lehetőségeiről, és a támogatás igénylésének módjáról.
Kérem az ingyenes ajánlatot
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, már csak május végéig köthet növénybiztosítást!
close-link