Telephely biztosítása
…avagy a biztosított telephely bejárásának elengedhetetlen volta

Elsődleges jelentőségű, hogy partnereinek telephelyét csakis annak megismerését, a kockázatok azonosítását és az ily módon meghatározott veszélyek kezelését követően kidolgozott szerződések keretében biztosítsuk, hiszen ezen az úton tudunk valóban személyre szabott megoldásokat kialakítani megbízóink számára – érkezzen a gazdaság bármely szegmenséből is. Lényeges, hogy cégünk olyan folyamatosan bővülő tudástár alapján dolgozza ki megoldásait, melynek elemei mind empirikus úton szerzett tapasztalatokon alapulnak, így hatékonyságuk is életszerűségüknek köszönhető.

Ráadásul a kockázatviselési hely bejárása során rengeteg hasznos információra teszünk szert Megbízóink jóvoltából, melyeket nemcsak velük, de más partnereinkkel együttműködve is kamatoztatni tudunk. Minden szemle előtt összegezzük iparági tapasztalatainkat, hogy azokra támaszkodva javasolhassunk kockázatkezelési lehetőségeket, de visszatekintünk a szegmensben gyakori káresetek tanulságaira is, hogy azok tapasztalatait is érvényre tudjuk juttatni.

Harmadrészt, mivel az esetleges bekövetkező káresemények rendezésekor is személyesen vagyunk jelen, annak során aktív szerepet vállalunk, a kárszemlére is hatékonyabban tudunk készülni, előzetesen is széleskörűen és megfelelően informálva a biztosító szakemberét, így gördülékenyebbé téve a kárrendezés folyamatát!

Nem utolsó sorban rengeteg olyan, tulajdonviszonyt (különösen több cég működése esetén), tárolási körülményeket (talajszint alatt, szabadban tárolt készletek, stb.) vagy berendezések használatát, illetve az ingatlanok állagát, állapotát érintő információt szerzünk, melyek hiányában a biztosítási szerződés nem lenne kellően körültekintő, a szigorú biztosítási feltételek miatt pedig az ezekre vonatkozó külön rendelkezések hiányában igen aggályossá válhatna a biztosítás remélt fedezetének érvényesítése.

És végül szintén számottevő az, ha ajánlatkéréseink alkalmával minél szélesebb körben tudunk tájékoztatást adni a tapasztalatainkról a versengő biztosítótársaságok számára, hiszen a kockázatok pontosítása az általuk kidolgozott javaslatokat is kedvezőbbé, pontosabbá formálja, fényképeink, drónfelvételeink pedig elevenné varázsolják a biztosítandó helyszínt, életre keltik annak működését, rávilágítanak az üzemeltetés logikájára is!

4 hozzászólás

 1. admin
  március 11, 2018

  The recording starts with the patter of a summer squall. Later, a drifting tone like that of a not-quite-tuned-in radio station rises and for a while drowns out the patter.

  • admin
   október 24, 2018

   Some need to protect very valuable information. All these factors should be taken into account.

  • admin
   október 24, 2018

   All these factors should be taken into account. A risk-aware Windows user can probably survive without any anti-virus software at all.

 2. admin
  október 23, 2018

  The Rangers needed a jolt for their first home game of their second-round series against the Ottawa Senators. Turning to Tanner Glass and his physical style.

Comments are closed.

Kérje INGYENES ajánlatunkat!
Adja meg elérhetőséget és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a részletesen is tájékoztassuk a lehetőségeiről, és a támogatás igénylésének módjáról.
Kérem az ingyenes ajánlatot
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, már csak május végéig köthet növénybiztosítást!
close-link