Géptörésbiztosítás
…a Szerződő bevonása a szerződés kidolgozásába

Mivel a partnereink által használt gépek, berendezések működési körülményei és működtetésük módja jelentős eltéréseket mutat, az eszközök biztosítási szerződéseinek kidolgozása alkalmával minden esetben megbízónk iránymutatására hagyatkozva, de az eszközt magunk is megismerve állítjuk össze javaslataink fedezeti tartalmát, hogy a kialakított védelem a lehető legszélesebb körű legyen!

Fontos kérdés, hogy rögzített vagy mozgó, esetleg a telephelyet is elhagyó eszközről van-e szó, hiszen a vagyonbiztosítások logikája szerint a biztosítási védelem alaphelyzetben a biztosítási szerződésben szereplő kockázatviselési helyeken terjed ki az eszközökre. Különösen a mezőgazdaságban azonban e kritériumnak a gépek nagy része nem feleltethető meg, így azokra vonatkozóan a biztosítások területi hatályán szélesíteni szükséges.

Ám a telephelyen belül tárolt vagy a kár pillanatában ott lévő berendezések esetén ki kell térni a betöréses lopás és rablás káresemények értelmezésének kiszélesítésére, hiszen ezek főszabályként egy lezárt, fallal körülvett helységből történő erőszakos eltulajdonítás esetén ígérnek kártérítést, így a szabadban, de telephelyen belül tárolt, vagy a nyitott színekben lévő eszközök biztosíthatósága kiterjesztett megoldást igényel.

Érintőleg ide kapcsolódik a lopás és részlopás károk kérdésköre is, különösen a telephelyen kívül működtetett öntözőberendezésekre nézve, ahol gyakorta nem a berendezést, hanem annak részeit próbálják meg ellopni – legyen szó akár a vezetékekről, akár azok kerekeiről, melyek önmagukban is jelentős értéket képviselnek.

Kérje INGYENES ajánlatunkat!
Adja meg elérhetőséget és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a részletesen is tájékoztassuk a lehetőségeiről, és a támogatás igénylésének módjáról.
Kérem az ingyenes ajánlatot
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, már csak május végéig köthet növénybiztosítást!
close-link