Pályázatírás

A sikeres pályázatírás a növekedés kulcsa. Tudjuk, hogy nincs annál rosszabb, ha valamely megálmodott projekt, vagy fejlesztés forráshiány miatt nem tud megvalósulni. Pályázatírással tudjuk segíteni céljainak megvalósulását. Pontosan tájékoztatjuk pályázati lehetőségeiről és azon pályázatokról, melyek biztosítani tudják Önnek a szükséges erőforrásokat.

Pályázatírás szolgáltatásunk keretében először személyes találkozót kezdeményezünk az érdeklőkkel. A konzultáció során felmérjük a cége számára potenciálisan elérhető pályázati lehetőségeket, majd bemutatjuk Önnek az adott pályázati rendszer (közbeszerzési, Európai Uniós, egyéb) legfontosabb jellemzőit (időszükséglet, várható költségek, támogatási formák, szerződéstípusok, projekt alapú támogatás stb.). A konzultáció végén pedig javaslatot teszünk Önnek a cége számára releváns aktuális pályázatokról, az általunk az Ön cége számára érdemesnek, ajánlottnak tartott szolgáltatásainkról.

Amennyiben ezek után úgy dönt, hogy az adott közbeszerzési vagy európai uniós pályázatot a csapatunk készítse el az Ön cége számára, kiválasztjuk az Ön számára optimális pályázatírási konstrukciót.

Pályázatírás előtt minden esetben előminősítést végzünk, melynek keretében kiderül, hogy milyen eséllyel indul vállalkozása vagy civil szervezete egy adott pályázaton. A pályázati előminősítés során ellenőrizzük a pályázat értékelési szempontjait, illetve azokat az általános kritériumokat, melyek teljesítése elengedhetetlen az adott projekt sikeres megvalósításához.

Kérje INGYENES ajánlatunkat!
Adja meg elérhetőséget és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a részletesen is tájékoztassuk a lehetőségeiről, és a támogatás igénylésének módjáról.
Kérem az ingyenes ajánlatot
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, már csak május végéig köthet növénybiztosítást!
close-link