Demokrata magazin

demokrata-logo

Weboldal: www.demokrata.hu

Bemutatkozás

Magyar Demokrata – a magyar konzervatív hetilap

A Magyar Demokrata a magas végzettségű, közepes vagy annál jobb anyagi helyzetű, keresztény-konzervatív világnézetű, patrióta érzelmű, értelmiségi beállítottságú emberek lapja. Az újság mind tartalmában, mind stílusában, mind küllemében ezt a komplex igényességet igyekszik hordozni.
A lap szerkesztési alapelveinek középpontjában a tények elsöprő előnye és a vélemények világos, jól látható elkülönítése áll. A lap oldalainak többsége a tényközlő-elemző újságírásnak ad teret. A 68 oldalas újság 61%-án jelennek meg hírek, tudósítások, riportok és interjúk. A lap felületének további 15%-án jelennek meg gazdasági, kulturális, tudományos és nemzetközi tárgyú elemzések, 12%-nyi helyen jelennek meg a szolgáltatások, melyek az apró- és keretes hirdetéseket, valamint az olvasói leveleket is tartalmazzák, és végül 12%-nyi felület áll a vélemények kifejtésének rendelkezésére. Így a Magyar Demokrata hetilap felületének 88%-a az objektív újságírás igényeinek felel meg magas szellemi és szakmai színvonalon.

A Magyar Demokrata szerkesztési elveinek alapja

• az előző hét informatív összefoglalása
• a tényközlés előnyben részesül, a vélemény szűk korlátok között marad
• a hírek, beszámolók, interjúk harmonikus aránya
• látványos, elegáns címlap
• stiláris és tartalmi igényesség, a szélsőséges hangvétel tilalma
• visszafogott, de mégis dinamikus tipográfia
• merész képszerkesztési gyakorlat
• a világnézeti attitűd őszinte vállalása

Olvasóinak többsége elismeri és becsüli a Magyar Demokrata értékeit, amit a rendszeresen elvégzett közvélemény-kutatás adatai visszaigazolnak. Ennek alapján az mondható, hogy a Magyar Demokrata megtalálta célközönségét az egzisztenciáját tekintve egyre gyarapodó és egyre jobban szélesedő hazafias érzelmű keresztény-konzervatív középosztály képviselői között. Ez a réteg ma az Európai Unió legerősebb és legdinamikusabban növekvő rétege, amit az Európai Parlament összetétele is igazol. Ilyen értelemben a Magyar Demokrata hetilap a rendkívül színes összeurópai sajtópaletta egyik értékes és karakteresen európai, ezért nélkülözhetetlen tagja.

Kérje INGYENES ajánlatunkat!
Adja meg elérhetőséget és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a részletesen is tájékoztassuk a lehetőségeiről, és a támogatás igénylésének módjáról.
Kérem az ingyenes ajánlatot
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, már csak május végéig köthet növénybiztosítást!
close-link