Bright Light

Továbbiak: Bright Light

Bemutatkozás

A Bright Light Kft. – a világítási projektek professzionális szakértőjeként – mára a legnagyobb magyarországi beruházások egyik elismert beszállítójává vált. Megoldásaink forradalmian új világítástechnikai eszközök felhasználásával, környezetbarát módon járulnak hozzá a modern fejlesztési elképzelések kényelmes, gyors és tartós megvalósításához.

A 21. század elképesztő új lehetőségeket kínál a világítástechnikai rendszerek tervezése és telepítése terén. E technológiák segítségével a 50-80%-kal csökkentjük az energiafelhasználását, mely Önnek jelentős költségmegtakarítást és – nem utolsósorban – jóval kisebb ökológiai lábnyomot eredményez. A modern LED lámpák élettartalma többszöröse a hagyományos lámapestekének, a fény minősége, színhelyessége pontosan a felhasználás szempontjai szerint tervezhető. Digitális távvezérlési megoldásaink felhasználásával a teljes világítási infrastruktúra vezérlése és monitorozása központilag történik, mely az energiaköltségeket tovább csökkenti; a karbantartási igényekről és azok elvégzéséről annak felelőse azonnal tudomást szerez.

Szaktudásunkkal és a gondosan kiválasztott nemzetközi beszállítói háttérrel biztosítjuk fenti műszaki megoldásokat, melyek gyors megtérülés mellett minimalizált fogyasztást és biztos üzemeltetést eredményeznek megrendelőink számára.

Számos referenciánk és ügyfeleink pozitív visszajelzése támasztja alá törekvéseinket, hogy a legmegfelelőbb minőségben a legoptimálisabb megoldás ajánlásával tudjuk partnereink igényeit teljesíteni. Kérje díjmentes világítási felmérésünket vagy épület digitalizálási ajánlatunkat!

Kérje INGYENES ajánlatunkat!
Adja meg elérhetőséget és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a részletesen is tájékoztassuk a lehetőségeiről, és a támogatás igénylésének módjáról.
Kérem az ingyenes ajánlatot
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, már csak május végéig köthet növénybiztosítást!
close-link